Nöjen för alla åldrar i Cap d'Agde!

Nöjen för alla åldrar i Cap d'Agde!

Åldern spelar ingen roll när det gäller att roa sig! På Cap d'Agdes nöjesparker och vattenland får både stora och små vara med om oförglömliga stunder.

3 nöjesparker:

  • Club Mickey : här kan barn och ungdomar under ledning av idrottslärare ta del av parkens alla härliga attraktioner, till exempel trampoliner, rutschkanor, hoppborgar, hinderbanor, minifotboll med mera.
  • Dinopark : en temapark om forntiden och dinosaurierna! Detta är verkligen något för alla nyfikna små barn ... och deras föräldrar! Och strax intill ligger Dinoland, för att fortsätta att leka ...
  • Luna Park : En nöjespark med åkattraktioner och andra attraktioner för barn och vuxna!

2 vattenland:

  • Aqualand : Europas mest berömda vattenland finns i Cap d'Agde! Pooler, vattenrutschbanor och bubbelpooler – allt är som upplagt för en fantastisk dag med vänner eller familj! För de riktiga våghalsarna finns det även en mängd hisnande åkattraktioner. Om du behöver vila dig en stund finns det gott om skuggiga viloområden, restauranger och butiker.
  • Captain Jako : Captain Jako har byggts för barn upp till 12 år och är ett fantastiskt vattenland för de yngsta med rutschkanor, ett piratskepp, vattenkanoner, vattengungor m.m.

1 äventyrspark:

På Agd'aventure kan du gå på upptäcktsfärd längs med äventyrsbanan mitt i ett 1,2 hektar stort skogsområde. Äventyrsbanan är garanterat säker och är en aktivitet som väcker allas äventyrslusta! Agd'aventure ligger i ett naturskönt område och bjuder på 160 äventyrsstationer (tyrolen, tarzanhopp, Nepal-bron osv.) fördelade på 11 banor med olika svårighetsgrader. Från 4 år.

... och en massa andra nöjen att upptäcka!

Konstnärsateljéer, biopalats, karuseller, museer, paintball, idrottsbanor, akvarium, minibåtar, trampbilar med mera. Här hittar du alla nöjen i Cap d'Agde.

Interaktiv karta

All informasjon på et kart

en savoir plus

Broschyrer

Bla gjennom eller last ned brosjyrene våre

en savoir plus
Panier

My coupons

See all the offers Coupon supprimé. Annuler